Ring oss:0703-131 546

Maila oss:info@ledarteamet.se

Referenser

Paul Haglund, Jonathan Haglund, Johanna Haglund

Ägare

 

Se filmen där Konga mekaniska berättar om vårt samarbete

Markus Wikhav

Marina har varit en fantastisk mentor åt mig under flera år. Jag är så otroligt tacksam för att jag haft förmånen att vägledas av en så kompetent och professionell rådgivare. Jag har lärt mig otroligt mycket genom hennes sätt att arbeta med olika vetenskapliga metoder och att hon har en unik egenskap i att locka fram och utmana en till att vara sitt bästa jag och utvecklas som ledare.

Hon är en varm och mycket engagerad person som vägleder framtidens ledare. Jag rekommenderar varmt Marina och Ledarteamet, om det så är en personlig utvecklingsresa, för en grupp eller om det gäller hela organisationen. Marina tillsammans med sina kollegor på Ledarteamet gör ett fantastiskt arbete och hjälper er att nå era mål!

Viveca Olvegård

Affärschef, Sparbanken i Karlshamn

 

Jag vill rekommendera alla som vill gå in och jobba med sitt ledarskap att samarbeta med Ledarteamet. Det spelar ingen roll om du är ny som ledare eller erfaren. Ledarteamet skräddarsyr utbildningen efter behovet som finns, så det finns något för alla.

En av fördelarna med att jobba med Marina på Ledarteamet har varit att hon har så lång erfarenhet av ledarskap. Hon har både arbetat som ledare och med att leda andra.

Michael Johansson

ICA Handlare Maxi Angered

 

Många vill börja bygga tornet innan grunden är klar. Ledarteamet tittar på hur behovet här och nu ser ut för att skapa ett hållbart ledarskap.