Ring oss:0703-131 546

Maila oss:info@ledarteamet.se

Om oss

 

Att leda och utveckla människor, verksamheter och projekt har alltid inspirerat oss på Ledarteamet! Vår erfarenhet är att vi mår och presterar som bäst när vi arbetar med det vi brinner för och gillar att göra! Något som kännetecknar framgångsrika team är just detta och att de samarbetar samt känner trygghet med varandra!

MARINA BLOM

Allt är möjligt – när vi vet vad vi vill så kan vi!

Att leda och utveckla människor, verksamheter och projekt har alltid inspirerat mig, min erfarenhet är att vi mår och presterar som bäst när vi arbetar med det vi brinner för och gillar att göra!

Efter många år som både strategisk och operativ ledare inom Sparbanksvärlden bestämde jag mig 2015 för att det var dags för mig att ta mitt nästa steg!

Jag coachar, leder workshops och utbildar inom personlig utveckling, ledarskap och organisation – individuella ledarprogram för chefer och team på olika nivåer, organisations och verksamhetsutveckling – förändringsledning, arbetssätt, roller & ansvar, samarbete. Mina kunder finns över hela Sverige – från Haparanda i norr till Malmö i söder.

Jag är en medveten, engagerad och närvarande person, med många olika roller, som involverar, tydliggör, utmanar, bekräftar och inspirerar min omgivning!

Intervju med Marina (pdf)

Marina har bland annat följande utbildningar och licenser:

  • NLP Business Master – går just nu Trainer utbildning
  • 5-årig teoretisk & praktisk utbildning på HumaNova Ubildning AB – Diplomerad Samtalsterapeut, Coach och Organisationskonsult
  • Certifierad coach EQ-i och Att leda med emotionell intelligens
  • Licensierad användare av PI – individ och teamutveckling,
  • Certifierad utbildare i Situationsanpassat ledarskap.

MIKAEL BLOM

 

Jag har drygt 20 års erfarenhet av operativt och strategiskt ledarskap i roller som HR-chef, Drift/Försäljningschef samt som Butik- och Regionchef. Jag har en bred erfarenhet inom HR-området både när det gäller rekrytering, arbetsrätt samt individ och organisationsutveckling. I mina olika yrkesroller har jag lärt mig mycket om att vara chef och ledare. Just det operativa arbetet och den praktiska erfarenheten har varit till stor nytta då jag utbildat och stärkt chefer och ledningsgrupper på olika nivåer. Erfarenheter som jag gärna delar med mig av!

Vill du veta mer?

Skicka oss ett meddelande direkt.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.